Ова ќе биде вашата најдобра авантура досега. Ќе се качуваме на вулкани, ќе пливаме под водопади, ќе снимаме и фотографираме, ќе се возиме со скутери низ оризови полиња, ќе пиеме кокос под палми, ќе посетуваме магични храмови и ќе се поврзуваме со Будизмот и Хинду религијата. 
Ќе го истражуваме островот и нема да спиеме во хотели со 5 ѕвезди, ова е Backpacking adventure, не е за размазени, ова е за љубителите на Indiana jones & uncharted авантурите.
Но, ќе имаме и одмор на островот Нуса Пенида.
Бали во Ноември, Декември, Јануари
Во цената е вклучено:
Хотел, Авио карти, Виза, Трансфер (Аеродром - Улувату - Чангу - Убуд - Аеродром), Превоз до храмовите над и источно од Убуд.
Не е вклучено:
Јадење, пиење, скутер, влезници и дозвола за трекинг на било кој вулкан
15 дена ќе истражуваме, ќе се потиме, смееме и богатиме со култура.
Доколку патувате сами и ако делите соба со уште еден од патниците, ќе биде долунаведената цена, а доколку сакате да бидете сами, ќе мора да се доплати.
Цената ќе изнесува од 2300€ до 2500€ (цената зависи од авио тикетите)
Програмата ќе биде објавена откако ќе се собере групата
Submit
Thank you!